Morten Holm

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Alle for én 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Dialogklipper DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
To verdener 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Dialogklipper DK/Spillefilm
Paragraf 15 2007 Toneassistent DK/Kort fiktion
Drømmen 2006 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
The voice of Iran 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skitser til et portræt af en maler 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Solkongen 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Lyd DK/Spillefilm
Kort film om tro 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Silkevejen 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Timezones - Explained by Use of Light 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Motormagasinet 2004 Lyd Tv-serie
Ulykken 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Drengene fra Skt. Judes 2003 Lyd U/Spillefilm
Palle Nielsen - mig skal intet fattes 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Omfavn mig måne 2002 Lyd DK/Spillefilm
De lutrede 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Villar - Manuelas børn 2002 Lyd DK/Kort fiktion
De udstillede 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
På fremmed mark 2000 Lydmix DK/Spillefilm
Tillsammans 2000 Lydmix U/Spillefilm
Solen er så rød 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Festen 1998 Lyd DK/Spillefilm
Hvornår kommer strygerne 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Et hjørne af paradis 1997 Toneassistent DK/Spillefilm
Valby 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Cirklen 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Elsker, elsker ikke 1995 Tonemester DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Lyd DK/Spillefilm
- kalder Katrine! 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Værelse 17 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Debutanten 1993 Tonemester DK/Kort fiktion
Drengene fra Sankt Petri 1991 Toneassistent DK/Spillefilm
Den ufuldendte 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Perfect World 1990 Toneassistent DK/Eksperimentalfilm
Retfærdighedens rytter 1989 Toneassistent DK/Kort fiktion
Min tomme er lom 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
The human race 1987 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Hells Angels MC Denmark 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412