Theis Madsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Belyser DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
I skovens dybe, stille ro 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Rosita 2015 Belyser DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Lysassistent DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Belysningsmester Tv-serie
1864 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Lev stærkt 2014 Belyser DK/Spillefilm
Trekanter af lykke 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Appelsiner og Lygtepæle 2013 Lyssætter DK/Kort fiktion
Himlen røvtur - retur 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Lover, Let Me Go 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Fotografassistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412