Jacob Sofussen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Om en måned 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Ksenia Peterburgskaya 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Lækre til vi dør 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Exodus 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
10 timer til Paradis 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
På bunden 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Clapper/loader DK/Kort fiktion
ID:A 2011 DIT DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 B-fotograf Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412