Niclas Fusager

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vinterbrødre 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Belyser DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Belyser DK/Kort fiktion
Antboy 3 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Belyser Tv-serie
Afvej 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Belyser DK/Kort fiktion
1864 2014 Belysningsassistent Tv-serie
En du elsker 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Lysassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Rodløs 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Dicte 2 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Lækre til vi dør 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
10 timer til Paradis 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Daimi 2012 Belyser DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412