John Larsen

1935-1993

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Strenge tider 1994 Medvirkende Tv-serie
Det forsømte forår 1992 Thorsen DK/Spillefilm
Tavshed 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tusmørket 1990 Mediet Tv-film
Peter von Scholten 1987 Rådgiver DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Villy Tv-serie
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Bjørnegeneralen Tv-serie
Kasimir og Karoline 1983 Læge Tv-film
Sparekassen 1980 Medvirkende Tv-film
Frakken 1980 Medvirkende DK/Kort fiktion
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Læge DK/Spillefilm
Jul i Gammelby 1979 Producer Tv-serie
Matador 1978 Adjunkt Karlsen Tv-serie
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ret beset 1978 Hans Nansen Tv-serie
Halli hallo 1978 Medvirkende Tv-film
Side om side for rødt 1977 Producer Tv-film
Piger i trøjen 2 1976 Hermann Clausens kollega DK/Spillefilm
Frøken Julie 1976 Producer Tv-film
En enkelt til Waterloo 1976 Medvirkende Tv-film
De landflygtige 1975 Producer Tv-film
Luder 1975 Producer Tv-film
Bertram og Lisa 1975 Medvirkende Tv-film
Pigen og drømmeslottet 1974 Advokat Sandhøje DK/Spillefilm
Tilløkke Herbert 1974 Producer Tv-film
Fjernsynet flimrer 1974 Vicevært Wankel Tv-film
Hvor er Ulla Katrine? 1974 Producer Tv-film
Mr. President 1974 Producer Tv-film
Den meget talende barber 1974 Produktion Tv-film
Fra Hofteatret: Sorte øjne 1974 Producer Tv-film
Det lykkelige skibbrud 1974 Producer Tv-film
Flugten 1973 Direktør Nielsen DK/Spillefilm
Hvor er Viggo? 1973 Producer Tv-film
Friere 1973 Bombardirob Tv-film
Apollon fra Bellac 1973 Produktion Tv-film
Seks personer søger en forfatter 1973 Medvirkende Tv-film
Spillet om Vesterbro 1973 Produktion Tv-film
Hjemmearbejde 1973 Produktion Tv-film
Seks roller søger en forfatter 1973 Skuespiller Tv-film
Hotel Paradiso 1972 Produktion Tv-film
Joan 1972 Producer Tv-film
Fire portrætter 1972 Produktion Tv-film
Den levende vare 1972 Produktion Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Faderen Tv-film
Mascarade 1972 Produktion Tv-film
Den fine mand 1971 Produktion Tv-film
Javel, hr. bøddel 1971 Producer Tv-film
Automobilkirkegården 1971 Produktion Tv-film
Erotik 1971 Produktion Tv-film
Kom sigøjner 1971 Produktion Tv-film
Den afdøde 1971 Produktion Tv-film
Cayennepeber 1971 Produktion Tv-film
Stikkeren 1971 Produktion Tv-film
Retspleje 1971 Produktion Tv-film
Den jødiske hustru 1971 Produktion Tv-film
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Produktion Tv-film
Nøglen til Paradis 1970 Overlæge DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Tv-reporter DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Henry Tv-serie
Snedronningen 1970 Stemme Tv-film
Et godt liv 1970 Medvirkende Tv-film
Hyp lille Lotte 1970 Produktion Tv-film
Premiere 1970 Produktion Tv-film
Frøken Rosita - Blomsternes sprog 1970 Produktion Tv-film
De unge på 80 1970 Produktion Tv-film
De fem og spionerne 1969 Hr. Roland, huslærer DK/Spillefilm
En boplads i Østgrønland 1969 Speaker DK/Dokumentarfilm
Romulus den store 1969 Produktion Tv-film
Bananmanden 1969 Medvirkende Tv-film
Mildest talt 1969 Produktion Tv-film
Hjemmet 1969 Niels Olsen Tv-film
Farvel Thomas 1968 Sigurd Tv-film
Spøgelsessonaten 1968 Produktion Tv-film
Må jeg lege med? 1968 Produktion Tv-film
Woyzeck 1968 Produktion Tv-film
Schhh!!! 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Beskytterens dilemma 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Havnen 1967 Speaker DK/Dokumentarfilm
Øen 1967 Speaker DK/Dokumentarfilm
Ka' De li' østers? 1967 Medvirkende Tv-serie
Don Cristobal og Rosita 1967 Stemme Tv-film
Kom frit frem 1966 Produktion Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
I stykker 1966 Produktion Tv-film
Levende musik - Carl Nielsen og hans tid 1965 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mille, Marie og mig 1965 Produktion Tv-film
Affæren 1964 Producer Tv-film
Livets rødder 1963 Medvirkende Tv-film
Seks kammerater 1962 Medvirkende Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412