Mette Lysdahl

/F. 1985

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Historien om Danmark 2017 Dronning Margrethe d. 1 Tv-serie
Under sandet 2015 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Charmerende pige DK/Spillefilm
Blodbrødre 2013 Kristine DK/Kort fiktion
Hitman: Absolution 2012 Stemme Spil
Violet Red 2009 Violet DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Tobias' assistent DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Køkkenpige DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412