Tina Hedegaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The War Show - venner i krig 2016 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Heartless 2 2015 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Liv(e) 2015 Associate producer DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Klippeassistent Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Tarok 2013 DIT DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Postproducer Tv-serie
Over Kanten 2012 DIT DK/Spillefilm
Free the mind 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Eddie 2011 Klippeassistent U/Spillefilm
Døde blomster 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Alle for to 1969 Data wrangler DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412