Julius Krebs Damsbo

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vinterbrødre 2017 Klipper DK/Spillefilm
The Return 2017 Klipper DK/Spillefilm
The Model 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Klipper Tv-serie
En chance til 2015 Co-klipper DK/Spillefilm
Nylon 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Seven Boats 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Skygge bokser 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mamma är gud 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
En maler 2013 Klipper DK/Kort fiktion
En anderledes dreng 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Natfødt 2012 Klip DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Vejen til Paradis 2011 Klip DK/Kort fiktion
Uden ord 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Zomedy 2011 Klipper DK/Kort fiktion
TeddyBoy 2010 Klip DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412