Sofie Brandt

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Wolf and Sheep 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Line producer DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Producerassistent Tv-serie
The Weight of Elephants 2013 Producerassistent (Danmark) DK/Spillefilm
Pine Ridge 2013 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Viceværten 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
The Secret Society Of Fine Arts 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Little Night Hunter 2012 Producerassistent DK/Kort fiktion
Piv 2011 Lærer DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412