Mark Bukdahl

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Team Hurricane 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Næste sommer 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Atelier 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Enten eller 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kærester 2016 Klipper DK/Spillefilm
My Tokyo Fairytale 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Åbne øjne 2015 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Sorte måne 2015 Trailer-klipper DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Klipper DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
10:01 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Cowboy Up! 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Verdenssøn 2012 B-klipper DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412