Gabriel Bier Gislason

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Model 2016 Oversættelse DK/Spillefilm
En chance til 2015 Manusoversættelse DK/Spillefilm
Samuel's Getting Hitched 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Manusoversættelse DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Oversættelse DK/Spillefilm

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412