Åsmund Sollihøgda

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cutterhead 2018 Grafisk design DK/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Grafisk design DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Grafik DK/Spillefilm
Charmøren 2017 Grafisk design DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Grafisk design DK/Spillefilm
Lida 2017 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Dreams by the Sea 2017 Grafisk design U/Spillefilm
Mini 2014 Grafisk design DK/Kort fiktion
The Weight of Elephants 2013 Grafik DK/Spillefilm
Flokken 2013 Grafik DK/Kort fiktion
Pine Ridge 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Not at Home 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Dicte 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412