Mikkel Bak Sørensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cutterhead 2018 Manuskript DK/Spillefilm
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Tidsrejsen 2014 Manuskript Tv-serie
Teenland 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Weekendfar 2013 Manuskript DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Manus DK/Kort fiktion

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Cutterhead (30. marts 2017)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412