Katharina Juul-Andersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
QEDA 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 2. kameraassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Ude på vandet 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Belyser, 2. unit DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Inmate 48 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Foto DK/Kort fiktion
Kill your darlings 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412