Rune A. Egegaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Grip-assistent DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Grip DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Grip DK/Spillefilm
Mercur 2017 Grip Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Grip DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Grip-assistent DK/Spillefilm
I blodet 2016 Grip-assistent DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Grip DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Grip Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Grip DK/Kort fiktion
1864 2014 Grip Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Grip DK/Spillefilm
B 2014 Grip DK/Kort fiktion
Bitter Pille 2014 Grip DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Grip-assistent DK/Spillefilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Dreng 2011 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Dirch 2011 Grip-assistent DK/Spillefilm
M for Markus 2011 Grip DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Grip-assistent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Grip-assistent DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Sangen 2009 Grip DK/Kort fiktion
Benja 2009 Grip DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Grip DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412