Gustav Dyekjær Giese

/F. 1993

Skuespiller. Søn af Maja Dyekjær og filmklipper Morten Giese.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gidseltagningen 2017 Stefan Nielsen Tv-serie
Perfekte steder 2017 Tobias Tv-serie
I dine hænder 2015 Bror DK/Spillefilm
9. april 2015 Menig Andersen DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Peter Schmeichel DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Ditlev Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Esben DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Casper DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Premiere på Fantasten (30. oktober 2017)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412