Riina Spørring Zachariassen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The War Show - venner i krig 2016 Line producer DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Line producer DK/Dokumentarfilm
Bjerget 2015 Co-producer U/Spillefilm
Våbensmuglingen 2014 Line producer DK/Dokumentarfilm
Lovebirds 2014 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Miniyamba 2013 Associate producer DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Producerassistent Interaktive projekter
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412