Mikkel Sigsgaard

/F. 1985

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 DIT DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
Riders 2015 DIT DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Belysningsmester Tv-serie
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Kartellet 2014 DIT DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Trekanter af lykke 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Steadicam-operatør Tv-serie
Os to 2013 Foto DK/Kort fiktion
Smagen af livet 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412