Pietu Korhonen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Underverden 2017 Foley-klipper DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Foley mixer DK/Spillefilm
...Når du kigger væk 2017 Foley-klipper DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 Foley-klipper DK/Spillefilm
The Model 2016 Foley-assistent DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Foley recordist DK/Spillefilm
Swinger 2016 Foley-mixer DK/Spillefilm
Godless 2016 Foley-klipper U/Spillefilm
Mother's Wish 2015 Foley-klipper U/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Foley-klipper DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Foley-klipper DK/Spillefilm
Bjerget 2015 Foley-klipper U/Spillefilm
Riders 2015 Foley-klipper DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Foley-klipper DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Foley-klipper DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Foley recordist DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Foley-klipper DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Foley-klipper Tv-serie
Antboy 2013 Foley-klipper DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412