Herman D. Koppel

1908-1998

Pianist og komponist. Født 1/10 1908, død 14/7 1998.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Syv-et 1990 Musik DK/Kort fiktion
Dansk litteratur 1989 Musik DK/Dokumentarfilm
Danish Music at the Louisiana 1987 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ekko af et skud 1970 Musik DK/Spillefilm
Grænsebyen Flensborg 1968 Musik DK/Dokumentarfilm
Melodien, der blev væk 1965 Musik Tv-film
Hest på sommerferie 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Den hvide hingst 1961 Musik DK/Spillefilm
Paw 1959 Musik DK/Spillefilm
Jernalderen 1958 Musik DK/Dokumentarfilm
Bronzealderen 1958 Musik DK/Dokumentarfilm
En kvinde er overflødig 1957 Musik DK/Spillefilm
Hvor bjergene sejler 1955 Musik DK/Dokumentarfilm
Tivoligarden spiller 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Enlige mødre 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Student i Danmark 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Lyset i natten 1953 Musik DK/Dokumentarfilm
To minutter for sent 1952 Musik DK/Spillefilm
Civilforsvaret 1951 Musik DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Musik DK/Spillefilm
Vejen til søen 1950 Musik DK/Dokumentarfilm
Palle alene i verden 1949 Musik DK/Kort fiktion
Ploven 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Bondegården 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Eventyret om en by 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Kristinus Bergman 1948 Musik DK/Spillefilm
Vejen mod nord 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Polens børn 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
De pokkers unger 1947 Musik DK/Spillefilm
Ditte Menneskebarn 1946 Musik DK/Spillefilm
Den danske Brigade 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Brigaden i Sverige 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Musik U/Dokumentarfilm
Dansk Politi i Sverige 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Kornet 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Korn 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Christian IV som Bygherre 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412