Lado Hadzic

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Handlende DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Borgmester DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Peter Tv-serie
Dicte 2 2014 Jurist Tv-serie
For min brors skyld 2014 Kraftig mand DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Onkel Grønthandler DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Bølle Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412