Elliott Crosset Hove

Skuespiller. Født 18/3 1988. Søn af skuespiller Anders Hove og den amerikanske danser og koreograf Ann Thayer Crosset. Uddannet fra Statens Teaterskole 2015. Vinder af prisen "Bedste Mandlige Skuespiller" for sin hovedrolle i Hlynur Pálmasons spillefilmdebut "Vinterbrødre" ved Locarno Filmfestivalen i Schweiz, 2017.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vinterbrødre 2017 Emil DK/Spillefilm
Forældre 2016 Kjeld, 22 år DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Andreas Tv-serie
I blodet 2016 Knud DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Mand i trenchcoat DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Sune DK/Spillefilm
9. april 2015 Menig Jens-Otto Lassen DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Martin DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Stemme DK/Kort fiktion
Skybrud 2014 Engel DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Elliott DK/Kort fiktion
Vokseværk 2014 Fabian DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Frederik Tv-serie
En maler 2013 Søn DK/Kort fiktion
Drengeliv 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Asger "Turbo" Frank DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Markus DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Dönner DK/Kort fiktion
Hidden Nightmares 2010 Elliott DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Premiere på Vinterbrødre (30. november 2017)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412