Malene Immerkær

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dræberne fra Nibe 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Sminkør Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Sminkør Tv-serie
Aqua Mamas 2016 Makeup DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Kostumeassistent DK/Kort fiktion
Shiva 2015 Sminkør DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Makeup DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Makeup DK/Kort fiktion
Et gensyn 2014 Sminkør DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Makeupdesign DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Sminkør Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412