SImon Sandin

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Under the Tree 2018 Compositing U/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Compositing DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Compositing DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Visual effects DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Online DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Compositing DK/Kort fiktion

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412