Michael Sørensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den Skyldige 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Belysningsmester Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Belysningsmester Tv-serie
Dræberne fra Nibe 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Belysningsmester Tv-serie
Steppeulven 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Belysningsmester Tv-serie
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Borgen 1 2010 Belysningsmester Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412