Per Nielsen

/F. 1957

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Isblomstens hemmelighed 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Storyline DK/Spillefilm
Små mirakler og store 2010 Konsulterende producer U/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Metropia 2009 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Manusredigering DK/Spillefilm
En soap 2006 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Konsulterende producer U/Spillefilm
Kinamand 2005 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Pip og papegøje 2005 Manus DK/Kort fiktion
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Konsulterende producer U/Dokumentarfilm
Bang Bang Orangutang 2005 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Konsulterende producer U/Spillefilm
Zozo 2005 Konsulterende producer U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Konsulterende producer U/Spillefilm
Truslen 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Brødre 2004 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Konsulterende producer U/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Konsulterende producer DK/Spillefilm
The Økoman 1998 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Hænderne op! 1997 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Hannibal & Jerry 1997 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Drengen de kaldte Kylling 1997 Manusforfatter Tv-serie
Antons blå flyver 1996 Manuskonsulent DK/Spillefilm
De største helte 1996 Konsulterende producer DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Konsulterende producer DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Dramaturgisk konsulent DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Manuskript DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412