Valdemar Cold Winge Leisner

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Nyforelsket 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Weltschmerz 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En chance til 2015 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Min far forfra 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Copenhagen 2014 Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Samuel's Getting Hitched 2014 Foto DK/Kort fiktion
Pussy 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Millennium 2013 Foto DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anstalten 2011 2. kameraassistent Tv-serie
Hævnen 2010 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vi ses 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412