Lee Marvin

1924-1987

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Delta Force 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Klapjagt 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Desperat jagt 1981 Millen U/Spillefilm
Den barske elite 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det flammende kors 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Jernbanens hårde drenge 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Hakkedrenge 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Naar guldfeberen raser 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Duel i Stillehavet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Walker U/Spillefilm
Det beskidte dusin 1967 Medvirkende U/Spillefilm
The Professionals 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Cat Ballou 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Ship of fools 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Her kommer Donovan 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Comancheros 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg er loven 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412