Susanne Falck

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Fuglene over sundet 2016 Scripter DK/Spillefilm
Undercover 2016 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Scripter DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Scripter DK/Spillefilm
Skumtimmen 2013 Manus-supervisor U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Scripter DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Scripter DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Scripter DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Scripter DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Scripter DK/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Scripter DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Scripter U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Scripter U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Scripter U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412