Johan Söderqvist

/F. 1966

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En chance til 2015 Komponist DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Komponist Tv-serie
Fasandræberne 2014 Komponist DK/Spillefilm
Serena 2014 Komponist U/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Komponist DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Komponist Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Komponist DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Komponist U/Spillefilm
Painless 2012 Musik U/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Broen 1 2011 Komponist Tv-serie
Hævnen 2010 Musik DK/Spillefilm
Limbo 2010 Komponist U/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Komponist DK/Spillefilm
deUsynlige 2008 Musik U/Spillefilm
Lad den rette komme ind 2008 Musik U/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Komponist DK/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Musik U/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Musik DK/Spillefilm
The Monastery 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Sig du elsker mig 2006 Musik U/Spillefilm
Brødre 2004 Musik DK/Spillefilm
Misa min 2003 Musik U/Spillefilm
Bäst i Sverige 2002 Musik U/Spillefilm
Under overfladen 1997 Musik U/Spillefilm
Pensionat Oskar 1995 Musik U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Musik DK/Spillefilm
Brev til Jonas 1992 Musik DK/Kort fiktion
Stortyvens dreng 1992 Musik U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Musik U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412