Hans Perk

/F. 1961

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hodja fra Pjort 2018 Klip DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Klipper DK/Spillefilm
Albert 2015 Klipper DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Klipper DK/Spillefilm
Tankebobler - En lille film om venskab 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Historien om en snor 2013 Compositing DK/Kort fiktion
Tankebobler - Drømmeland, et sted hvor alt kan ske 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tankebobler - Når man bliver gammel 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tankebobler - Hvad er et liv for noget? 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Piggy 2012 Online DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Klipper (postproduktion) DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Teknisk chef DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Instruktion DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Animation DK/Spillefilm
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Instruktion DK/Kort fiktion
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Animation DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Animation DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Chefanimation DK/Spillefilm
Anna og Bella 1984 Klip U/Kort fiktion
Den lyserøde panter ser rødt 1983 Animator U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412