Terese Damsholt

/F. 1947

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Anja Saxtorp DK/Spillefilm
Cellen 2011 Elisabeth Tv-serie
Min søsters børn i Ægypten 2004 Stewardesse DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Fru Fiffig-Jørgensen Tv-serie
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Stemme U/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Hjemmesygeplejerske DK/Spillefilm
Peddersen & Findus - Det kattens år 1999 Stemme U/Spillefilm
Hvornår kommer strygerne 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Strenge tider 1994 Hanne Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Fru Fiffig-Jørgensen Tv-serie
Med en smule hjælp 1988 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ludo 1985 Ulla Tv-serie
Klitgården 1985 Gerda Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Familien Krahne 1982 Kristine Tv-serie
Gummi Tarzan 1981 Lærer DK/Spillefilm
Indenfor murene 1981 Medvirkende Tv-film
Krigsdøtre 1981 Tine Tv-serie
Gengangere 1979 Medvirkende Tv-film
Elverhøj 1978 Medvirkende Tv-film
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Den blåøjede satan 1976 Marianne Lauridsen Tv-film
Hotel Paradiso 1972 Medvirkende Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412