Ole Lytken

1929-1987

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hurra for de blå husarer 1970 Foto DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Foto DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Foto DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Special effect-fotograf DK/Spillefilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Fotograf DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Foto DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Foto DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Foto DK/Spillefilm
Sytten 1965 Foto DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Foto DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Foto DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Foto DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Foto DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Foto DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Foto DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Foto DK/Spillefilm
Peters baby 1961 Foto DK/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Foto DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Foto DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Foto DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Foto DK/Spillefilm
Erik Scavenius 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Tre piger fra Jylland 1957 Foto DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Foto DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Foto DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Foto DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Foto DK/Spillefilm
Enlige mødre 1954 Foto DK/Dokumentarfilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Foto DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Foto DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Foto DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Foto DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412