Leon Seibæk

/F. 1935

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Rendez-vous 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Hurra for de blå husarer 1970 Lyd DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Lyd DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Lyd DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Lyd DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Lyd DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Lyd DK/Spillefilm
Fantasterne 1967 Lyd DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Lyd DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Lyddesign DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Lyd DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Lyd DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Lyd DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Lyd DK/Spillefilm
Sytten 1965 Lyd DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Lyd DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Lyd DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Tonemester DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Lyd DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Lyd DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Lyd DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Lyd DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Lyd DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Lyd DK/Spillefilm
Dirch går køkkenvejen 1962 Lyd DK/Kort fiktion
Sorte Shara 1961 Lyd DK/Spillefilm
Civilforsvar 1959 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412