Bent Børgesen

/F. 1931

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Charlot og Charlotte 1996 Charlottes far (4) Tv-serie
Den gode lykke 1993 Medvirkende Tv-film
Hodja fra Pjort 1985 Skolelæreren DK/Spillefilm
Højt på en gren 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Vores år 1980 Aaron Wiehe Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Afsked med forældrene 1980 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fiskerne 1977 Povl Vrist Tv-serie
I hovedet på erhvervschefen 1977 Medvirkende Tv-film
Strømer 1976 Christian Warnebue DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Forvalteren Tv-serie
Ta' det som en mand, frue 1975 Ellens læge DK/Spillefilm
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
Spillet om Vesterbro 1973 Medvirkende Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Fuldmægtig Tv-film
Sikke'n familie 1963 Ronnie DK/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412