Erich Pommer

1889-1966

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jamaica Kroen 1939 Produktion U/Spillefilm
Den blaa Engel 1930 Produktion U/Spillefilm
Alrune 1930 Produktion U/Spillefilm
Blændværk 1927 Producer U/Spillefilm
Metropolis 1926 Produktion U/Spillefilm
Faust 1926 Produktion U/Spillefilm
Variété 1925 Producer U/Spillefilm
Mikaël 1924 Producent U/Spillefilm
Dr. Caligaris kabinet 1919 Produktion U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412