Karl Freund

1890-1969

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Uvejrsøen Key Largo 1948 Foto U/Spillefilm
Kameliadamen 1936 Foto U/Spillefilm
The Mummy 1932 Instruktion U/Spillefilm
Dracula 1931 Foto U/Spillefilm
Frøken Else 1929 Foto U/Spillefilm
Berlin, die Sinfonie der Grossstadt 1927 Manus U/Spillefilm
Metropolis 1926 Foto U/Spillefilm
Faust 1926 Foto U/Spillefilm
Moderne ægteskab 1926 Produktion U/Spillefilm
Variété 1925 Foto U/Spillefilm
Mikaël 1924 Kunsthandler Leblanc U/Spillefilm
Elskovsrus 1919 Foto U/Spillefilm
De hvide Roser 1916 Foto U/Spillefilm
Den evige Nat 1916 Foto U/Spillefilm
Den lille Engels Bryllup 1916 Foto U/Spillefilm
Landevejens Datter 1915 Foto U/Spillefilm
Den lille Engel 1914 Foto U/Spillefilm
Forhus og Baghus 1914 Foto U/Spillefilm
Zapatas Bande 1914 Foto U/Spillefilm
Elena Fontana 1914 Foto U/Spillefilm
Ilden 1914 Foto U/Spillefilm
Stemmeretsdamen 1913 Foto U/Spillefilm
Filmprimadonnaen 1913 Foto U/Spillefilm
S. 1. 1913 Foto U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412