Alfred Abel

1879-1937

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Metropolis 1926 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskehedens Laster 1926 Mangol, die Ursache U/Spillefilm
Die Frau im Feuer 1924 Fennhofer U/Spillefilm
Fyrst Myschkin 1921 Parfen, Rogoschins søn U/Spillefilm
Elskovsrus 1919 Gaston, forfatter U/Spillefilm

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412