Bodil Lassen

/F. 1955

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Øjeblikket 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Broen 3 2015 Elise Tv-serie
Kapgang 2014 Mormor DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Karen Tv-serie
Tarok 2013 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Ude på landet 2012 Elin DK/Kort fiktion
Aske i munden 2012 Stemme DK/Kort fiktion
Kunsten at græde i kor 2007 Frk. Port DK/Spillefilm
Silkevejen 2004 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Vera Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Sidsel DK/Spillefilm
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Stemme DK/Dokumentarfilm
Don Ranudo 1998 Leonora Tv-film
Bryggeren 1996 Oda Tv-serie
Kun en pige 1995 Fru Sofus Jespersen DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Planetens spejle 1992 En gift kvinde DK/Spillefilm
Parløb 1990 Huskøber med baby Tv-serie
Isolde 1989 Motivblusepige DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Louise Ældst DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Regitze Hammer DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412