Bodil Sangill

/F. 1932

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Drabet 2005 Lisbeths mor DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Katinka DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Disney's Flubber 1997 Stemme U/Spillefilm
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Krigsdøtre 1981 Kvinde Tv-serie
Strandvaskeren 1978 Ansat i udlejningsfirma Tv-serie
Louises hus 1977 Marianne Tv-film
Ministerens mord 1977 Fru Rylander Tv-film
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Ministeren og døden 1976 Journalist Tv-serie
Alle mine sønner 1964 Lydia Lubey Tv-film
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Laura DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Den skårede krukke 1958 Medvirkende Tv-film
Den lange julemiddag 1957 Medvirkende Tv-film
Geografi og kærlighed 1957 Medvirkende Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412