Lene Ejlersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
En chance til 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Chefrekvisitør Tv-serie
Rita 2 2013 Chefrekvisitør Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lykke 2011 Rekvisitør Tv-serie
Klassefesten 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Profetia 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Kristian 2009 Regi Tv-serie
Mikkel og guldkortet 2008 Produktionsdesign Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
45 cm - or love as a symbolic communication medium 2007 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Ibrahim 2007 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Brødre 2004 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Stjerner uden hjerner 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Portland 1996 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412