Erik Nissen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hannah Wolfe 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Bag om fremviseren 1999 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Mimi og madammerne 1998 Produktionsleder DK/Spillefilm
DSB '87 - en årsberetning i levende billeder 1988 Produktion DK/Dokumentarfilm
Langturschauffør 1981 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Krigernes børn 1979 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Karen 1973 Produktion DK/Kort fiktion
Ø 1973 Produktion DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412