Lasse Lunderskov

/F. 1947

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Biler 3 2017 Stemme U/Spillefilm
Den gode dinosaur 2015 Stemme U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Stemme U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar 2014 Stemme U/Spillefilm
Bitter Pille 2014 Vicevært DK/Kort fiktion
Detektiverne 2013 Skoleinspektør DK/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Stemme U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Stemme U/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Stemme DK/Spillefilm
Toy story 3 2010 Stemme U/Spillefilm
Op 2009 Stemme U/Spillefilm
Mina 2008 Jens Sørensen DK/Kort fiktion
Madagascar 2 2008 Stemme U/Spillefilm
Biler 2006 Stemme U/Spillefilm
Jagten på Masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Stemme U/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Trylle-Franz DK/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Skovhuggeren Kurt U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Stemme U/Spillefilm
Åndehullet 2003 Arne Tv-serie
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Stemme U/Spillefilm
Grev Axel 2001 Poul DK/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Stemme U/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Hotelportier DK/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Stemme U/Spillefilm
Jolly Roger 2001 William DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Skraldemand DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Selvmorder Tv-film
Et juleeventyr 2001 Stemme U/Spillefilm
Rumgrisen 2000 Stemme U/Kort fiktion
I Kina spiser de hunde 1999 Jørgen DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Onkel Finn DK/Spillefilm
Toy story 2 1999 Stemme U/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Nielsen Tv-serie
Festen 1998 Onklen DK/Spillefilm
Det magiske sværd - Jagten på Camelot 1998 Stemme U/Spillefilm
Mulan 1998 Stemme U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Kusken DK/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Stemme U/Spillefilm
Lånerne 1997 Stemme U/Spillefilm
Den store kul-tur 1996 Lars Erik Tv-film
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Stemme U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Stemme U/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Stemme DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Stemme DK/Kort fiktion
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Toy story 1995 Stemme U/Spillefilm
Aladdin 1992 Stemme U/Spillefilm
Nissebanden i Grønland 1989 Flyveledernisse Tv-serie
C.V. Jørgensen 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kirkebakke Boligby 1977 Musik Tv-serie
La' os være 1975 Musik DK/Spillefilm
Jullerup Færgeby 1974 Stemme Tv-serie
Alice i eventyrland 1972 Medvirkende DK/Kort fiktion
Legestue 1969 Lasse Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412