Marcella Kjeltoft

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jesus vender tilbage 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Elise 1985 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Kostumer DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Attentat 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412