Peter Hjorth

/F. 1970

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The House That Jack Built 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Special effects Tv-serie
Good Favour 2017 VFX art director DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Shelley 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Visual effects Tv-serie
The Neon Demon 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
The Untamed 2016 VFX-supervisor U/Spillefilm
Ewa, Out of Body 2016 VFX-supervisor Interaktive projekter
I dine hænder 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 SFX-supervisor DK/Spillefilm
En chance til 2015 Colorist DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Grading DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Colorgrading DK/Kort fiktion
Arvingerne 2 2015 SFX-supervisor Tv-serie
Jeanne d'Arc 2015 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Miraklet 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 VFX-supervisor U/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Visual effects Tv-serie
Nymphomaniac 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Colorist U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Digital colorist DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Visuel supervisor DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Colorgrading Tv-serie
Melancholia 2011 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Grantræet 2011 Visual concept DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Colorgrading DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Digital kolorist DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Grafisk design DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Storyboard DK/Spillefilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Grading/Online DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Colorist U/Spillefilm
Troells troldspejl 2008 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Den du frygter 2008 Compositing DK/Spillefilm
D.A.D: True Believer 2008 Video-konsulent DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Digital colorist DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Digital grading DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Digital grading DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Colorist DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Colorgrading DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Automavision-udvikler DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Manderlay 2005 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Digital colorist DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Video-konsulent DK/Spillefilm
Brødre 2004 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Dogville 2003 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Arven 2003 Supervisor DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Zafir 2003 HD konsulent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 VFX-supervisor DK/Spillefilm
De lutrede 2002 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Wilbur begår selvmord 2002 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Kat 2001 Color timing DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Visual effects DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Special effects Tv-film
Dancer in the Dark 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
Festen 1998 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Forbipasserende Tv-serie
De skrå brædder 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Frihedens skygge 1994 Online-klipper Tv-serie
Landsbyen 1991 Video processing Tv-serie
Gasbeholderen 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Sneblind 1990 Foto DK/Kort fiktion
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Klipper Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412