Aage Wiltrup

1916-2003

Filmfotograf. Født 16/2 1916, død 14/7 2003.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Romantik på sengekanten 1973 Foto DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Foto DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Foto DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Foto DK/Spillefilm
Gys og gæve tanter 1966 Foto DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Foto DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 2. fotograf DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Foto DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Foto DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Foto DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Foto DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Foto DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Foto DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Foto DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Foto DK/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Fotograf U/Spillefilm
Reptilicus 1961 Foto U/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Foto DK/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Foto DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Foto DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Foto DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Foto DK/Spillefilm
Onkel Bill fra New York 1959 Foto DK/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Foto DK/Spillefilm
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Foto DK/Spillefilm
Erik Scavenius 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Foto DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Foto DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Foto DK/Spillefilm
Hvorfor stjæler barnet? 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Instruktion DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Instruktion DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Instruktion DK/Spillefilm
Op og ned langs kysten 1950 Foto DK/Spillefilm
Børn og ild 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
John og Irene 1949 Foto DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Foto DK/Spillefilm
I de lyse Nætter 1948 Foto DK/Spillefilm
Mens porten var lukket 1948 Foto DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Foto DK/Spillefilm
Soldaten og Jenny 1947 Foto DK/Spillefilm
Oktober-Roser 1946 Foto DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Foto DK/Spillefilm
Silkeborg - 100 Aar 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
Bente gaar til sygeplejen 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Spurve under Taget 1944 Foto DK/Spillefilm
Lev Livet let 1944 Foto DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Foto DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Foto DK/Spillefilm
Jørgensen faar Arbejde 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mellem sydfynske Sunde 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412