Per Daumiller

/F. 1965

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Manuskript Tv-serie
Norskov 2 2017 Manuskript Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Manuskript DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Manuskript Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Manusforfatter Tv-serie
Den som dræber 2010 Manuskript Tv-serie
De kaldte os frisører 2007 Manus-supervisor DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen 2007 Manus Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Manus Tv-serie
Hotellet 2000 Manus Tv-serie
Det store flip 1997 Manus DK/Spillefilm
Uro 1995 Manus DK/Kort fiktion
Barnepigen 1993 Manus DK/Kort fiktion
Møv og Funder 1991 Manus DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jorden er giftig 1988 Lys DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412