Henrik Ploug

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Forsvar 2003 Stills Tv-serie
Kærlighed ved første hik 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Stills DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Stills Tv-serie
Sunes familie 1997 Stills DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Stillfotograf DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Stills DK/Spillefilm
Fridas første gang 1996 Stills DK/Kort fiktion
Cirkus Ildebrand 1995 Stills DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Stills DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412