Angelo Badalamenti

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Guldkysten 2015 Komponist DK/Spillefilm
Stalingrad 2013 Komponist U/Spillefilm
A Late Quartet 2012 Musik U/Spillefilm
Dark water 2005 Musik U/Spillefilm
En lang forlovelse 2004 Musik U/Spillefilm
Napola 2004 Musik U/Spillefilm
Cabin Fever 2003 Musik U/Spillefilm
Auto Focus 2002 Musik U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Musik U/Spillefilm
Secretary 2001 Musik U/Spillefilm
The Beach 2000 Musik U/Spillefilm
Holy Smoke 1999 Musik U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Musik U/Spillefilm
Twin Peaks - Laura Palmers sidste dage 1992 Musik U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Musik U/Spillefilm
Dødeligt bedrag 1991 Musik U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Musik U/Spillefilm
Utroskab 1989 Musik U/Spillefilm
Mareridt på Elm Street 3 1987 Musik U/Spillefilm
Hårde drenge danser ikke 1987 Musik U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412