Gunnar Bigum

1914-1983

Skuespiller. Født 13/9 1914, død 30/3 1983.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Olsen-banden 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
Martha 1967 Bogholder DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 En bedemand DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Hansen, ansat ved kulturministeriet DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Festdeltager i kolonihaven DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Skrædder DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Ældgammel motorsagkyndig DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Mand på bar DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Lis' nabo DK/Spillefilm
Onkel Bill fra New York 1959 En konferencier DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Mand med fakkel DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Mand på Det Kongelige Bibliotek DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Pressefotograf DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Pianist DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Tjener Christoffersen DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Patient på sygehuset DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Musiker #1 DK/Spillefilm
Tante Tut fra Paris 1956 Medvirkende DK/Spillefilm
Mod og mandshjerte 1955 Dirigent DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Bartender DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Sekretær i Kommunalbestyrelsen DK/Spillefilm
Den stjålne minister 1949 Skuespilleren DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412